Žurka navijača Zvezde i Olimpijakosa, spektakl na "Rajku Mitiću"

Navijači Crvene zvezde i Olimpijakosa stigli su na stadion "Rajko Mitić" posle zajedničke šetnje kroz centar Beograda. Srpski i grčki crveno-beli okupili su se ispred hotela Moskva i zajedničkim korteom došli do stadiona.

Veliki broj policije bio je raspoređen na Autokomandi, incidenata tokom šetnje nije bilo, a navijači su uz baklje pevali pesme posvećene Kosovu i Marku Ivkoviću.

Duel dva bratska kluba na programu je od 21 sat na našem najvećem stadionu, uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a.

Zvezda je u prvoj utakmici poražena od Bajerna u Minhenu sa 3:0, dok je Olimpijakos remizirao sa Totenhemom 2:2.

"Pevci" u istom terminu dočekuju bavarskog giganta na svom stadionu.

Duel Zvezde i Olimpijakosa počinje u 21.00. Prenos je na našem Prvom programu i Radio Beogradu 1, strim je na RTS Palneti (samo za posetioce iz Srbije), tok meča pratite na našem portalu.

20.45 – Za sada ne deluje da će stadion biti ispunjen do poslednjeg mesta, ali se čini da će gledaoci ulaziti i pošto utakmica počne.

20.30 – Utakmici prisustvuju zlatni odbojkaši, koji su obišli krug oko terena, a publika ih je pozdravila uzvicima "šampioni".

19.47 – Izašli su sastavi timova. Tekstualni prenos meča možete pratiti OVDE.

19.30 – Polako se pune tribine u Ljutice Bogdana, gde se očekuje više od 40.000 gledalaca.

19.05 – Navijači su se rastali u dobrom raspoloženju i krenuli ka svojim tribinama. Na "Mitiću" se očekuje paklena atmosfera.

19.00 – Žurka ispred najvećeg stadiona u Srbiji.

18.40 – Crveno-bela reka navijača pristigla je na Autokomandu.

18.35 – Dok čekate utakmicu naš Nemanja Matić spremio je analizu Olimpijakosa. Ceo tekst pročitajte OVDE.

18.30 – U blizini stadiona i u svim dolaznim pravcima prisutan je veliki broj policijskih snaga.

18.20 – Naš novinar Aleksandar Petrović javlja da je centar Beograda blokiran i da pristalice srpskih i grčkih crveno-belih, mirno i uz pesmu šetaju ka Autokomandi.

Pevaju se poznate navijačke pesme, pale baklje, skandira "Zvezda, Olimpijakos" i "Kosovo, Srbija", kao i ime ubijenog navijača Zvezde Marka Ivkovića.

18.00 – Korteo navijača krenuo od Moskve ka stadionu "Rajko Mitić". Opširnije o tome pročitajte OVDE.

17.57 – Omladinci Crvene zvezde napravili su sjajnu uvertiru za seniorski sastav, pošto su na stadionu Voždovca savladali vršnjake iz Olimpijakosa sa 2:1. Opširnije o tom meču pročitajte OVDE.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić u najavi utakmice je istakao da bratske odnose dva kluba treba podići na viši nivo. Opširnije o tome pročitajte OVDE.

Legendarni Dragan Džajić nada se da Zvezda može da prođe prvi krug najelitnijeg fudbalskog takmičenja. Džajićevu izjavu pročitajte OVDE.

Navijači dva bratska kluba okupila su se ispred hotela Moskva i odatle, u zajedničkom korteu, krenuli ka stadionu.

Očekuje se da "Rajko Mitić" bude ispunjen do poslednjeg mesta, a navijačke grupe grčkog vicešampiona naći će se na severnoj tribini.

"Delije" su ovih dana tražile od svojih pristalica da ispoštuju "dres kod" i da tribine oboje u crveno.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво