Права увертира за сениоре – омладинци Звезде срушили Олимпијакос!

Омладински тим Црвене звезде остварио је прву победу у групи Б јуниорске Лиге шампиона, пошто је победила Олимпијакос са 2:1. Црвено-бели су на стадиону Вождовца срушили грчког представника и тако направили најбољу могућу увертиру за дуел који играју сениори.

Након ремија у Минхену против Бајерна, изабраници Славољуба Ђорђевића направили су преокрет на "крову" и дошли до тријмфа, упркос томе што су губили од 28. минута.

Стрелац за клуб из Пиреја био је Лиакос, који је је успео себи да изгради позицију за ударац, шутирао са ивице шеснаестерца и лопта је од стативе завршила иза леђа голмана Катића.

Тим резултатом отишло се на одмор, да би наш представник дошао до изједначења већ у првом нападу у наставку.

Бурмаз је послао одлично додавање иза леђа штопера Олимпијакоса, а Митровић је натрчао на лопту и постигао гол.

Од тог тренутка београдски црвено-бели били су бољи ривал на терену, имали су неколико полуприлика и шутева са дистанце, све до финиша утакмице, када је једна комбинација прошла.

Одличан пас Новаковића искористио је брзоноги Пантовић који је претрчао одбрану Грка, заобишао голмана и послао лопту у мрежу.

До краја сусрета домаћи састав је успео да сачува предност и дође до четвртог бода у групи Б, чиме се изједначио са Бајерном, који је испред само због боље гол разлике.

Баварци су победили Тотенхем са 4:1, па Енглези и Грци гледају у леђа Црвеној звезди.

Сениорски тимови Звезде и Олимпијакоса састају се од 21 сат на стадиону "Рајко Митић", уз пренос на Првом програму РТС-а.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво