Degenek i Jovančić: Prolaz najbitniji

Fudbaleri Crvene zvezde Miloš Degenek i Dušan Jovančić složili su se da je prolaz u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona najvažniji posle duela sa Helsinkijem. Crvena zvezda igra već u utorak sa danskim Kopenhagenom u Beogradu, u prvom duelu 3. kola kvalifikacija za LŠ.

Zvezda je izgubila u Finskoj (2:1), ali eliminisala Fince zahvaljujući pobedi 2:0 iz Beograda.

"Najbitnije je da smo prošli. Imamo vremena da se oporavimo i pripremimo za Kopenhagen. Nije lepo kada se izgubi, ali važno je da smo prošli. Moglo je i bez tih primljenih golova, ali dobro... Čeka nas sad jedna vrlo jaka ekipa, mislim da će igrati u formaciji 4:4:2, ali ne treba mi njima da se prilagođavamo nego protivnici nama", rekao je Degenek novinarima posle utakmice.

Jovančić, strelac jedinog gola za Zvezdu, takođe ističe da je prolaz najvažniji.

"Sigurno da nismo zadovoljni, pogotovo što smo primili dva gola, a to nije karakteristično za nas. Idemo dalje, imamo vremena da ispravimo greške do Kopenhagena i verujem da hoćemo", zaključio je Jovančić, uz napomenu da mu je drago što je dao gol.

Crvena zvezda igra već u utorak sa danskim Kopenhagenom u Beogradu, u prvom duelu 3. kola kvalifikacija za LŠ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се