Bejl neće u Kinu, iz Reala samo nazad u Englesku

Najplaćeniji fudbaler Real Madrida Geret Bejl odbacio je mogućnost da karijeru nastavi u Kini, prenosi španski list Marka.

Bejl je od neimenovanog kluba dobio neverovatnu ponudu sa zaradom od 1,3 miliona evra nedeljno, duplo više nego što sada ima, ali nema nameru da ide na Daleki istok.

Velšanin ima još tri godine ugovora sa kraljevskim klubom i trenutno nije u ozbiljnim planovima trenera Zinedina Zidana, ali i pored toga ako bude odlazio želeo bi da se vrati u Englesku.

Prelazni rok u Premijer ligi traje do 8. avgusta, a Bejl se ranije dovodio u vezu sa Mančester junajtedom i povratkom u Totenhem, s tim da u poslednje vreme nema konkretnih poteza sa Ostrva.

Bejl je šest godina u madridskom klubu, osvojio je čak četiri Lige šampiona i jednu titulu prvaka Španije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво