Vučić: Nisu krivi ni selektor ni igrači, najbolje da sam ja

Predsednik Aleksandar Vučić, komentarišući pojedine kritike da je odgovoran za poraz fudbalske reprezentacije Srbije od Ukrajine, kaže da je najlakše njega okriviti za sve što se dešava u Srbiji i da je na to navikao.

"Kriv je Vučić. Što je kriv, zato što je postavio Kokezu, a što je Kokeza kriv, iako im je obezbedio sve uslove, ne znam i nema veze, nisu krivi ni selektor ni igrači, hajde da njih oslobodimo krivice, najbolje da sam ja kriv", rekao je Vučić u Lučanima.

Vučić je rekao i da kad sportisti naprave uspeh, upozoravaju ga da se ne kiti tuđim perjem i dodao da to i ne čini i da je jedini predsednik koji nije otišao ni na jednu utakmicu.

Vučić ističe da je Srbija poslednjih godina uložila najviše novca u sport, tri puta više nego pre šest godina, zbog čega su 2017. i 2018. godina bile najuspešnije sportske godine, ali i da se on neće kititi tuđim perjem. 

Dodaje i da ga za poraz optužuju i navijači Zvezde i Partizana kada oni drugi osvoje titule. 

"Kad Zvezda osvoji titulu, "grobari" kažu Vučić namestio. Kad Partizan uzme kup, "delije" kažu da je Vučić to naredio, da bi i oni bili malo zadovoljni, iako Zvezda nijednom na gol nije šutnula", kaže Vučić.

Predsednik je izjavio da je država dala "nenormalne" pare košarkaškim klubovima Zvezdi i Partizanu da bi mogli da igraju Evroligu i budu jaki i da drugi klubovi imaju pravo da se ljute zbog tolikog ulaganja.

"I opet si kriv što je sudija odsvirao ovako ili onako... Bio sam kriv za kišu, a sad sam kriv što je sunce upeklo...", zaključio je predsednik.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво