Tadić za RTS: Užasan poraz, treba da nas je sramota

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je težak poraz od Ukrajine u Lavovu. Dušan Tadić bio je vidno nezadovoljan učinkom celog tima i smatra da je hitno potrebna analiza zbog čega je naša selekcija pretrpela najteži poraz u novijoj istoriji.

Fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je u gostima protiv Ukrajine sa 5:0 (2:0), u utakmici B grupe kvalifikacija za EURO 2020.

"Jako loš momenat. Od početka utakmice smo stalno kasnili. Napravili smo od njih da izgledaju mnogo moćnije nego što jesu. Užasan poraz, treba da nas je sramota zbog ovoga. Moramo da analiziramo zašto se ovo desilo i da budemo kritični prema sebi, rekao je Dušan Tadić novinaru RTS-a posle meča u Lavovu.

"Jako je teško ali moramo da preduzmemo odgovornost, ovo više nikada nesme da nam se desi, dodao je reprezentativac Srbije.

Kapiten Aleksandar Kolarov rekao je da mu je ovo jedna od najtežih utakmica u karijeri, najgora otkad on prati reprezentaciju.

"Možda je i gore od onog na Mundijalu u Nemačkoj, apsolutno su zaslužili da nas pobede sa 5:0, dobro je što se tako završilo, moglo je da bude i gore. Totalna nemoć, ispraznili smo se, samo ušli u još veču agoniju, a za dva dana nas čeka Litvanija pred praznim tribinama", zaključio je Kolarov.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво