Jovančić: Nema opuštanja, napadamo "duplu krunu"

Fudbaler Crvene zvezde Dušan Jovančić upozorio je da nema vremena za veliko slavlje, bez obzira što je obezbeđena titula šampiona Srbije, jer je cilj osvajanje "duple krune".

Najbolji pojedinac meča u pobedi nad lučanskom Mladosti (1:0) kaže da se njegovom timu isplatila napadačka igra čak i sa igračem manje, posle crvenog kartona Marku Gobeljiću.

"Osvojili smo titulu, ali ne smemo nikako da se opuštamo jer nas čeka revanš polufinala i nadam se finale Kupa. Probaćemo da napadnemo duplu krunu", rekao je Jovančić novinarima posle utakmice na stadionu "Rajko Mitić".

Jovančić je opisao i odlučujući trenutak meča protiv Mladosti, kada se oslobodio trojice čuvara i pokrenuo akciju za gol Milana Pavkova u 83. minutu.

"Pao sam u duelu, ali uspeo da se izborim za našu kontru, dosta veliki prostor se otvorio i iskoristio sam ga... Dobro sam povukao, dodao Gajiću, a on asistirao Pavkovu. Kod pasa Gajiću mislio sam da je bolje da sačekam, da njihov bek raširi i proturim mu loptu iz leđa da bismo imali veliku prednost".

Jovančić naglaša da su utisci sjajni nakon trofeja šampiona države.

"Mladost je težak protivnik, pogotovo kada je neophodno da ih "otvoriš". Na kraju smo uspeli da u finišu damo gol... Osećaj je fenomenalan, osvojiti titulu pred svojim naviajčima posle teške godne je velika stvar".

Jovančić, koji je dobar deo karijere igrao treću ligu, ističe da mu mnogo znači što je osvojio prvi trofej.

"Drago mi je što sam deo generacije koja je upisala treću zvezdicu", izjavio je Jovančić, aludirajući da Zvezda slavi 30. titulu i da je već "upisala" onu iz 1946. godine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво