Živković posle tri asistencije: Cilj ispunjen

Mladi srpski reprezentativac Andrija Živković, sa tri asistencije jedan od najzaslužnijih za pobedu protiv Litvanije 4:1 i plasman u B Ligu nacija, izjavio je da je occekivao težak meč, ali da je najvažnije što je cilj ispunjen.

"Naš primarni cilj bio je da osvojimo tri boda, budemo prvi u grupi i to smo uspeli. Znali smo da nas čeka teška utakmica, pogotovo jer je vreme bilo baš loše. Ipak, uspeli smo da sve prevaziđujemo i trijumfujemo, što je najvažnije", rekao je mladi fudbaler Benfike.

Baš kao i Aleksandar Mitrović i Aleksandar Prijović, Živković ističe da je sve bilo lakše sa dvojicom napadača na terenu.

"U prvom poluvremenu su nas udvajali, nismo mogli da napravimo šansu, ali sve se promenilo ulaskom Prijovića. Iskoristili smo prostor i stigli su golovi", istakao je Živković.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво