Klop: Zvezda nije Maribor, zadala nam je težak udarac

Menadžer Liverpula Jirgen Klop reagovao je na mnogobrojne kritike britanske javnosti posle poraza od Crvene zvezde u Ligi šampiona i priznao da mu je teško pao rezultat iz Beograda, ali i obrazložio da njegov tim ne može da pobeđuje kao Mančester siti.

Nemac se, pred meč sa Fulamom menadžera Slaviše Jokanovića i srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića, još jednom osvrnuo na utakmicu sa crveno-belima.

"Doživeli smo snažan udarac, nismo ga očekivali. Niko nije očekivao takav rezultat i igru, ali dešava se. Bili smo loši i niko to neće da ospori, ali niko ne može da kaže da je Crvena zvezda kao prošlosezonski Maribor (pobedili ih sa 7:0 i 3:0, prim. aut.). Prestanite da poredite ta dva kluba", obratio se novinarima Klop.

Dve nedelje ranije, Liverpul je prvaka Srbije savladao sa 4:0 na Enfildu, ali Klop ističe da je meč na stadionu "Rajko Mitić" potpuno drugačiji.

"Jaka je konkurencija u svim takmičenjima, ali nemamo problem sa tim. Ne možemo da pričamo stalno o prošloj sezoni... Želimo da pobedimo svaku utakmicu, a kada to uradimo, neki očekuju izvinjenje jer ne radimo to kao Mančester siti. Ima prostora za napredak, nema razloga za negativnosti", objašnjava Klop.

Liverpulov trener je uveren da će se "crveni" protiv Fulama pokazati u drugačijem izdanju i tako se bar donekle opravdati zbog slabog izdanja u Beogradu.

"Imali smo samo dve loše večeri u sezoni, protiv Napolija i Crvene zvezde. U ostalim utakmicama bili smo veoma dobri", poručio je Klop.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво