Krstajić: Možemo da budemo nezadovoljni

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić posle remija 0:0 u Bukureštu kaže da je ekipa dominirala, ali da na kraju ipak može da bude nezadovoljna sa četira boda u ovoj akciji.

"Ponovo smo pokazali da smo ekipa u stvaranju, da imamo karakter, želju i htenje da ispunimo što smo zacrtali. Dominirali smo, promašili penal i igračima mogu da zahvalim i čestitam od srca. Ipak, možemo da budemo nezadovoljni na kraju zato što smo uzeli samo četiri boda", rekao je Krstajić.

Na pitanje zašto nije uveo drugog špica Krstajić je rekao: "Držali smo kontrolu 90 minuta i mogli smo da pravimo i treću, ali ulaskom Sergeja imali amo dobar skok i mogli da uparimo sa Mitrovićem. Na Svetskom smo rizikovali, stavili ste me na margine, kako nemam pojma o fudbalu. Ne može vam Bog više ugoditi. To su odluke koje sam ja doneo i tako će biti ubuduće".

On je poručio da je najvažnije što Srbija sve drži u svojim rukama.

"Da sačekamo Crnu Goru i vidimo šta će uraditi. Držimo sve u svojim rukama i treba da se ponašamo baš tako, jer smo prvi na tabeli", zaključio je Krstajić.

Број коментара 23

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво