Henes: Dobro je što se "duh" povukao iz reprezentacije

Predsednik Bajerna Uli Henes srećan je što se Mesut Ozil povukao iz reprezentacije Nemačke, jer, kako je naveo, godinama bio kao duh.

Ozil je objavio da se povlači iz reprezentacije, zbog nepoštovanja i rasizma koji je doživeo od Fudbalskog saveza Nemačke kao i mnogih drugih zbog fotogarfije sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom. 

"To je dobro za reprezentaciju, pošto je godinama bio kao duh. Dobio je duel poslednji put pred Mundijal 2014. godine, a sada se krije iza fotografija i krivi druge. Prvo bi sebe trebalo da preispita. Drago mi je da je otišao. Kada smo igrali protiv Arsenala, fokusirali smo se na njega, jer smo znali da je slaba tačka", rekao je Henes, prenosi Bild.

Predsednik Bajerna smatra da Ozil već godinama nema mesto u reprezentaciji.

"Razvoj u našoj zemlji je katastrofa. Morate se vratiti na ono što je sport. Sa sportske tačke gledišta, Ozil već godinama nema mesto u reprezentaciji", rekao je Henes.

Ozil je za reprezentaciju Nemačke zabeležio je 92 nastupa i 23 gola.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара