Zdjelar ostaje u Partizanu: Gol u finalu Kupa? Fenomenalno!

Fudbaler Partizana i stelac odlučujućeg gola u finalu Kupa Srbije protiv Mladosti iz Lučana, Saša Zdjelar, opisao je trenutak kada se upisuje u listu strelaca kao prelep i fenomenalan i zahvalio se navijačima na podršci u Surdulici.

Partizan je sinoć savladao Mladosti 2:1 i treći put zaredom osvojio Kup Srbije, a Zdjelarov gol u 62. minutu je prelomio rezultat na stranu kluba iz Humske.

"Kako se može opisati gol u finalu Kupa Srbije i kojim rečima osim prelepo i fenomenalno. Znali smo da neće biti nimalo lako sa ekipom Mladosti i zato smo od prvog trenutka igrali napadački i sa stalnim pretnjama po njihov gol. Naša pobeda i konkretno moj gol, kao i Markov su golovi cele ekipe i svima bih čestitao na ovoj pobedi", rekao je Zdjelar za klupski sajt.

Prema njegovim rečima, bez obzira na dalek put do Surdulice, saigrači i on su se zahvaljujući prisustvu svojih navijača osećali kao da igraju kod kuće.

"Zahvalio bih se navijačima na fenomenalnoj atmosferi koju su napravili u Surdulici, gde smo se zaista osećali kao kod kuće uz zahvalnost za put koji su prešli od svojih domova do stadiona, a koji nije mali", izjavio je Zdjelar.

Osvajač zlatne medalje sa omladinskom reprezentacijom Srbije na Novom Zelandu sinoć je odigrao poslednju utakmicu kao pozajmljeni fudbaler Olimpijakosa, ali je generalni direktor Partizana Miloša Vazura potvrdio za "Sportski žurnal" da su crno-beli dogovorili otkup ugovora u iznosu od pola miliona evra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво