Партизан након преокрета освојио Куп

Фудбалери Партизана савладали су екипу Младости из Лучана са 2:1 у финалу Купа Србије, који су освојили по трећи пут заредом.

Младост је дошла до предности у 21. минуту, када је након добре акције стрелац био Тумбасевић.

Ипак, Партизан од тог момента игра знатно мотивисаније и ажурније, па само десет минута касније долази до изједначења, након лепог гола Јанковић из слободног ударца.

Након рововске борбе, са огромним бројем грешака и изгубљених и освојених лопти, Партизан долази до преокрета у 61. минуту, када је Здјелар постигао гол, након корнера и асистенције Јевтовића.

До краја мечева виђене су солидне прилике на обе стране, Партизан није успео да повећа предност, а Младост у неколико наврата па и у последњем тренутку утакмице није успела да избори нерешен резултат.

Партизан је освојио пехар Купа Србије, такмичење које осваја трећи пут заредом. 

Овако је протекао меч: 

20.46 – Крај меча, Партизан је победио Младост са 2:1.

20.18 – ГОООЛ! Партизан преокреће у 61. минуту, стрелац је Здјелар, након корнера и асистенције Јевтовића.

20.00 – Почело је друго полувреме.

19.45 – Полувреме у Сурдулици. Партизан – Младост 1:1.

19.30 – ГОООЛ! Партизан долази до изједначења у 31. минуту, стрелац је Јанковић. Одлично изведен слободан ударац црногорског фудбалера, који је веома прецизним и јаким ударцем савладао Росића.

19.20 – ГОООЛ! Младост од 21. минута води са 1:0, стрелац је Тумбасевић. Добра акција Младости, лопта долази на десној страни до Милошевића, он је упутио у шеснаестерац ка Тумбасевићу, који главом матира Стојковића.

19.00 – Почео је меч у Сурдулици.

18.30 – Познати су састави обе екипе:

Партизан: Стојковић – Вулићевић, Н. Р. Милетић, Марковић, Антонов – Јевтовић, Здјелар, Јанковић, Пантић – Тавамба, Ивановић.

Младост: Росић – Б. Милошевић, Н. Милошевић, Шатара, Пешић – Пејовић, Тумбасевић, Л. Јовановић, Павловић, Димић – Радивојевић.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи