Đukić: Teško protiv Čukaričkog, bolje što su dva meča

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić izjavio je da nema vremena za tugovanje posle poraza u derbiju od Crvene zvezde (2:1), već da se ekipa okreće borbi za trofej u Kupu.

"Uvek posle poraza u derbiju, još kad se ne odigra kako treba, u ekipu uđe neka tuga i padne psihološki. Ali nama vremena za tugovanje, očekuje nas sutra bitna utakmica protiv Čukaričkog u borbi za finale Kupa, jer želimo trofej", rekao je Đukić na konferenciji za medije.

Prema njegovim rečima, crno-bele očekuje teška utakmica jer je rival kvalitetan.

"Nedavno smo ih dobili sa 2:0, ali nije bilo lako. Dali smo golove na početku, pa je posle bilo lakše. Ipak, mi smo Partizan, favoriti smo na papiru, pa je možda i bolje što se igraju dve utakmice jer se tako smanjuje rizik da ekipa koja je na papiru slabija prođe, ali papir je jedno, a teren drugo", poručio je Đukić.

Prva utakmica polufinala Kupa Srbije između Čukaričkog i Partizana igra se u sredu od 18.30 sati na Banovom brdu.

Prethodno, u prvom polufinalu od 16 sati sastaju se Mačva i Mladost iz Lučana.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво