Napredak odoleo na stadionu "Rajko Mitić", Partizan nadigrao Čukarički

Crvena zvezda i Napredak iz Kruševca, u poslednjem meču 27. kola, odigrali su meč bez pobednika (1:1). Fudbaleri Partizana savladali su Čukarički sa 2:0 (2:0), u meču 27. kola Superlige Srbije.

20.26 – Kraj meča na stadionu Crvene zvezde, gde je kruševački Napredak, ponovo u samom finišu susreta, stigao do bodova protiv beogradskog tima.

20.23GOOOOOLLLL!!!

19.43GOOOOLLL!!! Posle 11. kornera za Crvenu zvezdu druga lopta (odbijena lopta, odmah po centaršutu) je stigla do Nenada Krstičića koji oštrim i preciznim udarcem uspeva da savlada golmana gostujućeg tima iz Kruševca.

18.33 – Počeo je meč Crvena zvezda – Napredak, koji zatvara 27. kolo u Superligi Srbije.

18.00 – Okončani su mečevi koji su počeli u 16 časova. Radnički je u Nišu poražen od subotičkog Spartaka rezultatom 2:0. Istim rezultatom je Rad na Banjici savladao Javor, dok je duplo manje golova bilo potrebno Radniku iz Surdulice da savlada čačanski Borac.

16.53 - Kraj meča, Partizan je savladao Čukarički sa 2:0.

16.50 - Poluvreme, rezultati: Rad - Javor 0:0, Radnički Niš - Spartak 0:0, Radnik - Borac 0:0.

16.04 - Nastavljen je meč na Banovom Brdu...

16.00 - Počeli su mečevi:  Rad - Javor, Radnički Niš - Spartak, Radnik - Borac

15.51 - Kraj utakmica, rezultati:  Bačka - Mačva 2:1 (0:0), Mladost - Vojvodina 0:3 (0:1) i Zemun - Voždovac 3:0 (1:0).

15.48 - Poluvreme, Čukarički - Partizan 0:2. 

15.24 - GOOOL! Partizan vodi sa 2:0. Strelac je Ožegović u 23. minutu. Napadač Partizana je primio loptu na ivici kaznenog prostora, istčao je na desnu stranu i sjajnim udarcem pogodio suprotan ugao. Kirovski je ponovo bio nemoćan.

15.20 - GOOOL! Partizan vodi sa 1:0. Strelac je Tavamba u 20. minutu. Ožegović je bio dominantan u skoku i glavom je uposlio Tavambu koji je izbio sam ispred golmana Kirovskog i zatresao mrežu.

15.00 - Počeo je meč na Banovom Brdu, igraju Čukarički i Partizan.

14.50 - Poluvreme, rezultati:  Bačka - Mačva 0:0, Mladost - Vojvodina 0:1 i Zemun - Voždovac 1:0.

14.45 - Sastavi timova:

Čukarički: Kirovski, Stevanović, Đurić, Puškarić, Bogosavac, Drinčić, Docić, Belaković, Stojanović, Ovusu, Bojić

Partizan: Stojković, N. G. Miletić, N. R. Miletić, Marković, Vulićević, Janković, Zdjelar,Pantić, Đerlek, Ožegović, Tavamba

14.00 - Počeli mečevi: Bačka - Mačva, Mladost - Vojvodina i Zemun - Voždovac

Lider šampionata Crvena zvezda (69 bodova) dočekuje tim koji je jedini uspeo da ga savlada u dosadašnjem toku prvenstva. Bilo je to prvog dana oktobra, kada je Mitrović u šestom minutu nadoknade meča "pod Bagdalom" lepim lobom savladao Borjana za 1:0.

To će svakako biti motiv više sastavu Vladana Milojevića da i protiv sedmoplasiranih Kruševljana osvoji bodove i nastavi put ka osvajanju titule.

"Dolazi nam protivnik koji je stabilan u svim sferama, jedna dobra ekipa sa kvalitetnim pojedincima. Imaju svoj stil igre i pružaju podjednako dobre partije i na strani i na domaćem terenu. Porazili su nas u prvom delu prvenstva i to dodatno govori o njihovom kvalitetu", rekao je Milojević pred ovaj meč.

"Biće teška utakmica, ali bitna su tri boda u igri na veoma teškom terenu. Očekujem intezivnu, čvrstu i pravu evropsku utakmicu. Imali smo dosta problema u prvoj utakmici jer su se postavili visoko i nisu nam dozvolili da igramo", izjavio je Đukić na konferenciji za medije.

Raspored mečeva 27. kola:

Bačka - Mačva 2:1 (0:0)
Mladost - Vojvodina 0:3 (0:1)
Zemun - Voždovac 3:0 (1:0)
Čukarički - Partizan 0:2 (0:2)
Rad - Javor (16.00)
Radnički Niš - Spartak (16.00)
Radnik - Borac (16.00)
Crvena zvezda - Napredak (18.30)

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво