Zvezda iskoristila kiks Partizana, ubedljive pobede Čukaričkog i Rada

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su na svom stadionu ekipu Voždovca sa 2:1, dok je Partizan poražen na gostovanju u Nišu od ekipe Radničkog sa 1:0 u okviru 25. kola Superlige Srbije. Rad i Čukarički sa po 5:0 savladali ekipe Borca, odnosno Bačke.

Crvena zvezda savladala je u uzbudljivoj završnici ekipu Voždovca sa 2:1 i iskoristila je kiks "večitog" rivala u Nišu.

Partizan je poražen sa 1:0, nakon čega zaostaje 14 bodova za liderom tabele.

Fudbaleri Javora savladali su u gostima ekipu Zemuna sa 2:0, oba gola postigao je Mrkajić.

Ekipa iz Ivanjice nalazi se na 14. mestu na tabeli sa 21 bodom, dok je Zemun 12. sa tri više.

Čukarički je sa ubedljivih 5:0 na Banovom brdu savladao Bačku, zabeležio 45. bod koji ih stavlja na četvro mesto tabele. Bačka je 13. sa 24 boda.

Napredak je golom Ndaja u drugom minutu u Kruševcu pobedio Vojvodinu sa 1:0. Napredak je sedmi sa 40 bodova, dok je Vojvodina osma sa tri manje.

Fudbaleri Rada igraju kao preporođeni od kada je na klupu te ekipe seo Zoran Milinković.

"Građevinari" su sa 5:0 savladali Borac iz Čačka, uz tri gola Lutovca. Rad je pretposlednji na tabeli sa 18 bodova, dva više od poslednjeg Borca.

Radnik je sa 2:1 bio bolji od Mačve. Tim iz Surdulice je deseti na tabeli sa 30 bodova, Mačva je 11 sa pet manje.

U poslednjem meču 25. kola, Mladost je na svom terenu savladala ekipu Spartaka sa 2:0.

Ovako su protekli mečevi "večitih" rivala:

18.28 – Kraj meča, pobeda Zvezde nad Voždovcem od 2:1.

18.25 – GOOOL! Zvezda dolazi do vođstva od 2:1, Krstičić je strelac u 89. minutu. Ekspresni odgovor Zvezde već u narednom napadu. Stojković je probio po desnoj strani, varkom izbacio protivnika iz igre, uputio centaršut, a glavom gol postiže Krstičić.

18.24 – GOOOL! Pavlović u 88. minutu izjednačuje na 1:1. Nakon kornera i gužve u šesnaestercu domaćina, Pavlović, koji je po svemu sudeći bio u nedozoljenoj poziciji je natrčao na loptu koju je od prečku smestio iza leđa golmana Borjana.

17.41 – GOOOL! Rodić u 46. minutu dovodi Zvezdu u vođstvo. U prvom napadu u drugom delu utakmice Zvezda je uputila loptu u šesnaesterac protivnika, Pešić je petom dodao do Rodića koji je šutirao jako i kroz noge golmana Čupića postigao gol.

17.40 – Nastavljen je meč u Beogradu.

17.21 – Prvo poluvreme završeno je bez golova na stadionu "Rajko Mitić". Zvezda je pokušavala u nekoliko navrata preko Radonjića i Pešića, ali promene rezultata nije bilo.

16.35 – Počeo je meč između Crvene zvezde i Voždovca.

16.31 – Fudbaleri Crvene zvezde i Voždovca izašli su na teren stadiona "Rajko Mitić". Meč uskoro počinje. 

16.25 – Kraj meča u Nišu, Radnički je savladao Partizan sa 1:0, golom Pavkova u 75. minutu meča.

16.08 – GOOOL! Pavkov od 75. minuta dovodi Radnički u vođstvo. Japanac Noma je uposlio napadača Nišlija, a Pankov je iz prvog kontakta sa loptom uspeo da pošalje loptu iza leđa Vladimira Stojkovića.

15.37 – Nakon nešto duže pauze zbog gađanja golmana Partizana Stojkovića od strane domaćih navijača, nastavljen je meč.

15.20 – Završeno je prvo poluvreme u Nišu. Radnički i Partizan odigrali su prvi deo susreta bez golova. Crno-beli imaju više loptu u nogama, ali sem prilike Sume, ne uspevaju da ikako ugroze gol Radničkog.

14.30 – Počela je utakmica Radničkog i Partizana. Prvi sa centra polaze fudbaleri Radničkog.

14.00 – Fudbaleri Zemuna i Javora počeli su prvu utakmicu narednog kola Superlige Srbije. Derbi kola u kome Radnički dočekuje Partizan počinje za pola sata na niškom Čairu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво