Звезда савладала Вождовац у драматичној завршници

Фудбалери Црвене звезде савладали су Вождовац са 2:1, у мечу 25. кола Суперлиге Србије. Домаћи повели голом Родића, Павловић изједначио у 88. минуту, да би Крстичић два минута касније донео тријумф вицешампиону Србије.

Звзеда је на стадиону "Рајко Митић" забележила нову победу у фудбалском шампионату Србије, а црвено-бели су тријумф извојевали у невероватно занимљивој завршници.

У првих 45 минута није било голова, да би Милан Родић већ на старту другог дела донео предност домаћину.

Имала је Звезда још неколико прилика за гол, али је Вождовац у финишу заиграо доста агресивније, што је донело резултат у 88. минуту, када је Павловић, чини се из офсајда, савладао Борјана.

Ипак, Крстичић је само два минута касније искористио центаршут Стојковића и донео велику радост навијачима Звезде, који су у 73. минуту великом бакљадом на северној трибини прославили рођендан свог клуба.

Звезда је тако искористила кикс Партизана у Нишу и повећала предност на 14 бодова у односу на "вечитог" ривала.

Резултате осталих мечева 25. кола Суперлиге можете погледати овде

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво