Borjan: Evropa ne prašta, kazna za promašaje uvek stiže..

Golman Crvene zvezde Milan Borjan istakao je da je njegov tim pokazao kvalitet u dva meča sa moskovskim CSKA, uprkos tome što je iz Lige Evrope eliminisan bez postignutog gola, kao i da je napravljena dobra podloga ka sledećem cilju - osvajanju duple krune i plasmanu u Ligu šampiona naredne sezone.

Zvezda je završila ovosezonsku misiju u Ligi Evrope u šesnaestini finala porazom u Moskvi 1:0, nakon što u prvom susretu u Beogradu nije bilo pogodaka.

"Nismo imali sreće, odigrali smo dobru utakmicu u Moskvi, izuzetno sam ponosan na saigrače jer smo u oba meča pokazali da smo veliki tim, Zvezda svake godine mora da bude u Evropi i Ligi šampiona. Ovo je samo korak napred ka tome, sada se okrećemo prvenstvu", rekao je Borjan novinarima posle utakmice u Moskvi.

Borjan, kao i svi u taboru crveno-belih, žali za šansama Aleksandra Pešića i El Fardua Bena u finišu meča.

"Video sam lopte u mreži CSKA, ipak nije se desilo.. Evropa je to, kad ne iskoristiš prilike stiže kazna. Pešić i Ben odlično rade posao, verujem da će u Superligi dati mnogo golova i pomoći u osvajanju titule".

Čuvar mreže Zvezde prokomentarisao je odluku portugalskog sudije Manuela de Souze da ne svira ruku Mariju Fernandesu u akciji iz koje je Alan Džagoev postigao jedini gol na utakmici na VEB areni.

"Očigledno je da je sudija napravio grešku, dešava se... Ipak, u dva meča nismo postigli gol, propustili šanse i moramo da nastavimo dalje", rekao je Borjan i podsetio da je ove sezone ranije napravljen istorijski uspeh za Zvezdu posle 26 godina.

Pohvalio je i atmosferu na utakmici, ali uz reči da je bilo mnogo hladno.

"Sve je to fudbal, u prvom poluvremenu je bilo hladnije. Uslovi su isti za obe ekipe. Trudio sam se da se krećem na golu, a i držao me je adrenalin", zaključio je Borjan.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи