Remi Partizana i Viktorije u Humskoj

Fudbaleri Partizana i Viktorije odigrali su nerešeno 1:1 u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope. Vođstvo Partizanu doneo je Leandre Tavamba u 57. minutu, a remi Viktoriji Radim Reznik u 81. minutu. Partizan je završio meč sa desetoricom igrača, pošto je Milan Mitrović dobio dva žuta kartona.

Partizan je od početka bio bolji rival. Napadao je konstantno, napravio nekoliko dobrih prilika, ali nije bilo ozbiljnih prilika, pa nije bilo golova u prvom poluvremenu.

Crno-beli su napadali sve ozbiljnije u nastavku, a jedna akcija je konačno urodila plodom, u 57. minutu. Kapiten Vulićević je centrirao sa boka, lopta je zakačila Limberskog, završila na čelu Leandrea Tavambe, a Kamerunac je sproveo u mrežu gostiju.

Viktorija je zaigrala bolje, ofanzivnije, pokušavajući da dođe do jednog gola, koji bi im povećao šanse pred revanš u Češkoj. To su i postigli.

Duga lopta na Krmenčika (koji je najverovatnije bio u ofsajdu), on je vratio loptu glavom pred gol, a tamo je natrčao Reznik i savladao Stojkovića.

Partizan je meč završio sa desetoricom na terenu, pošto je drugi žuti karton dobio Mitrović.

Ovako je protekao meč:

22.55 - Kraj utakmice, rezultat je 1:1.

22.47 - Partizan do kraja meča sa igračem manje - drugi žuti karton dobio je Mitrović.

22.44 - GOL! Viktorija je došla do izjednačenja iz sumnjive situacije. Dugačka lopta na Krmenčika (koji je možda bio u ofsajdu), on glavom vratio pred gol, a Reznik natrčao i savladao Stojkovića. 

22.40 - Dobar udarac Pantića, koji je šutirao iskosa, ali je bio, ipak, neprecizan.

22.35 - Preti Viktorija, Limberski je snažno šutirao, njegov udarac je izblokiran, lopta je završila blizu gola Vladimira Stojkovića.

22.26 - Dobra prilika za Zorana Tošića. Odličan dribling, potom jak i precizan udarac, ali Hruška brani. Korner za Partizan.

22.20 - GOOOL! Tavamba! Vulićević je centrirao, Limberski zakačio loptu, a Tavamba sa dva metra od gola zatresao mrežu.

22.16 - Janković je pao u kaznenom prostoru Viktorije, ali je arbitar procenio da je igrao rukom. I jeste, igrao je rukom, ali posle kontakta sa defanzivcem gostiju, što je možda moglo da bude jedanaesterac za Partizan.

22.14 - Prvi žuti karton za crno-bele, za Mitrovića.

22.07 - Počelo je drugo poluvreme.

21.50 - Poluvreme. Nema golova u Humskoj. Prilično neinteresantan meč, iako se stiče utisak da je Partizan bolji rival i da je u nekoliko navrata mogao do prednosti.

21.39 - Fenomenalna prilika za Sumu, Tošić ga je sjajno proigrao, ali je Suma šutirao u noge golmana Viktorije. Posle kornera, Tavamba je pokušao glavom, tik iznad prečke.

21.36 - Najozbiljniji napad crno-belih, Tljavamba je započeo napad, dodao do Pantića, a on nesebično ka Sumi, ali lopta nije stigla na odredište, pa nije bilo udarca ka golu. Svakako, dobar napad Partizana.

21.34 - Šansa za Partizan, ali je Danilo Pantić loše šutirao levom nogom, bez opasnosti po gol gostiju.

21.23 - Zatresla se mreža u Humskoj, ali je Krmenčik bio u ofsajdu.

21.12 - Šutirao je Sejduba Suma, ali iz prve na odbijenu loptu, pa je njegov udarac bio neprecizan.

21.05 - Počeo je meč. Partizan ima prvi napad.

21.00 - Igrači su na terenu, za nekoliko minuta počinje utakmica.

20.45 - Evo kako je bilo na ulicama Beograda pre meča.

20.30 - Atmosfera oko stadiona...

20.00 - Poznati su sastavi timova.

Partizan: Stojković, Vulićević, Nemanja R. Miletić, Mitrović, Urošević, Jevtović, Pantić, Tošić, Suma, Janković, Tavamba.
Viktorija: Hruška, Reznik, Hejda, Hubnik, Limberski, Hrošovski, Horava, Petržela, Kolar, Kopic, Krmenčik.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи