Сви путеви воде у Хумску

Навијачи Партизана полако пристижу у Хумску, где црно-бели играју против Викторије.

20.00 – Све је већа гужва на прилазима стадиону...

19.40 – Атмосфера око стадиона у Хумској...

19.35 – Пре неколико минута, стигла је гостујућа екипа на стадион...

19.30 Из Партизана су апеловали на навијаче да дођу на утакмицу два сата пре почетка меча, а за сада нема гужве на улазима на стадион.

19.20 – Нешто више од 90 минута до почетка меча у Хумској. Нема гужве на прилазима стадиону, а чини се да има више полиције него у уторак када је играла Црвена звезда са московским ЦСКА, јавља репортер РТС-а.

После 13 година, црно-бели поново се налазе у "европском пролећу" са жељом да, као што су тада украјински Дњепар, сада елиминишу чешког представника и наставе кампању на међународној сцени.

Ривал је Викторија, ове сезоне убедљив као лидер у шампионату Чешке, али тренер Мирослав Ђукић најавио је да неће одступити свог стила и поручио – напад.

"Свесни смо важности утакмице, озбиљног противника, али улазимо без страха без обзира на то што неће бити лако. Акценат стављам на своју екипу. Покушаћемо да наметнемо стил игре и доминирамо, али морамо водити рачуна да нас не угрозе из контранапада", рекао је Ђукић уочи меча.

Проблем за црно-беле створила је повреда великог зимског појачања из Олимпијакоса Саше Здјелара, кога ће у првој постави вероватно заменити резервиста Јевтовић.

Утакмица између Партизана и Викторије игра се од 21.05 на стадиону у Хумској, уз пренос на Првом програму и лајв стриминг на сајту РТС-а.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво