Читај ми!

Kolarov: Siniša je bio moj idol, zato mi je drago zbog gola

Fudbaler Rome Aleksandar Kolarov istakao je da je srećan što je dao gol Torinu trenera Siniše Mihajlovića, i to baš iz slobodnog udarca kao što je to svojevremeno radio njegov idol iz detinjstva. Kolarov je u 69. minutu doneo Rimljanima tri boda u Torinu (1:0) u utakmici Serije A novim pogotkom ove sezone, drugim u samo četiri dana posle duela sa Čelsijem u Ligi šampiona.

"Siniša je bio moj idol kada je igrao u Crvenoj zvezdi i hteo sam da postignem gol iz slobodnog udarca jer je bio na drugoj strani. Srećan sam što sam to uspeo, posebno što je bio pogodak za pobedu", rekao je Kolarov, a prenosi Korijere delo Sport.

Levonogi srpski reprezentativac naglašava da je trijumf u Torinu dokaz da se Roma nalazi u odličnoj seriji rezultata.

"Trijumf je, pre svega, dokaz kontinuiteta. U Londonu smo imali sjajan meč i, po mom mišljenju, mogli i da pobedimo. Bilo je teško posle toga da igramo u Torinu protiv odličnog tima, mučili smo se, ali računaju se samo tri boda", kazao je bivši fudbaler Čukaričkog, OFK Beograda, Lacija i Mančester Sitija.

Pohvale na račun Kolarova izneo je trener Rome Euzebio Di Frančesko.

"Aleksandar ima neverovatan mentalitet. To je karakteristika koju najviše voli", kazao je trener trenutno petoplasiranog tima italijanskog prvenstva.

Kolarov je letos došao u Rim iz Mančester Sitija i odmah pokazao da je veliko pojačanje za ekipu sa Olimpika.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво