Коларов донео победу Роми, "дама" прегазила Удине

Фудбалери Роме победили су Торино са 1:0, у деветом колу Серије А. Једини погодак за Римљане против екипе коју тренира Синиша Михајловић постигао је Александар Коларов, сјајним голом из слободног ударца у 69. минуту, на исти начин како је то некад Михајловић радио. Јуве и са играчем мање премоћан за Удинезе - 6:2.

Коларов је потврдио фантастичну форму, пре четири дана је постигао сјајан погодак против Челсија у Лондону, а ове сезоне погађао је из "слободњака" и против Аталанте, а ефектне голове постигао је и за Србију против Молдавије и Ирске. За екипу Торина Адем Љајић је одиграо цео меч.

Рома је пета на табели са 18 бодова, док је Торино 10. са 13.

Милан је са играчем мање издржао на свом стадиону против Ђенове, пошто је од 25. минута имао играча мање после искључења Леонарда Бонучија.

Милан је 11. на табели са 13 бодова, а Ђенова је са седам мање на 16. месту.

Фиорентина је била убедљива на гостовању Беневенту, где је победила са 3:0, головима Марка Бенасија, Куме Бабакара и Сирила Тероа.

Сасуоло је у гостима био бољи од Спала са 1:0 голом Марка Политана, док је Аталанта истим резултатом била боља од Болоње, поготком Андреаса Корнелијуса.

Фудбалери Јувентуса победили су на гостујућем терену Удинезе са 6:2.

Удинезе је повео у осмом минуту голим који је постигао Стипе Перица после соло продора, а изједначио је Самир аутоголом у 16. минуту, када је покушао да избаци лопту из петерца.

Јувентус је повео у 20. минуту голом Самија Кедире после центаршута Хуана Куадрада, а изједначио је Данило у 47. минуту, на додавање Родрига де Паула.

Шампион Италије поново је повео у 52. минуту голом Данијелеа Руганија, који је главом спровео лопту у мрежу после слободног ударца Паула Дибале. Ругани је седам минута касније асистирао Кедири код четвртог гола. Немац је у 87. минуту постигао још један гол, свој трећи на мечу, а коначан резултат поставио је Миралем Пјанић у 90. минуту.

Јувентус је од 26. минута играо са играчем мање, после искључења Марија Манџукића.

Јувентус је остварио седму победу у првенству и трећи је на табели са 22 бода, Удинезе је претрпео седми пораз и заузима 16. место на табели са шест бодова.  

Лацио је наставио са сјајним играма, па је у последњој данашњој утакмици Серије А савладао Каљари са 3:0.

Ћиро Имобиле је наставио голгетерску серију, већ је у седмом минуту меча савладао голмана гостију са беле тачке за 1:0. Исти играч је повисио резултат у 41. минуту, а коначан резултат поставио је Бастос у 49.

Лацио је на четвртом месту са 22 бода, колико има и трећепласирани Јувентус. Каљари је на 16. месту са свега шест бодоа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара