Читај ми!

Đorđe Jovanović: Neverovatna utakmica za mene

Junak Partizana u pobedi nad fudbalerima Rada Đorđe Jovanović rekao da je ta utakmica bila neverovatna, za njega posebno jer je postigao prvi gol u karijeri. Partizan je u nedelju uveče u zanimljivoj utakmici pobedio Rad sa 4:2, a Jovanović je doveo crno-bele u prednost od 3:2, nekoliko minuta pošto je ušao u igru.

"Zaista neverovatna utakmica, posebno za mene. Ovo je moj fudbalski prvenac u zvaničnim utakmicama i to za pobedu voljenog tima. Hvala treneru na ukazanoj prilici", rekao je Jovanović za klupski sajt.

Partizan je u nedelju uveče u zanimljivoj utakmici pobedio Rad sa 4:2.

Jovanović je doveo crno-bele u prednost od 3:2, nekoliko minuta pošto je ušao u igru.

"Rad nas je iznenadio na početku drugog poluvremena, gde smo neočekivano ispustili prednost. Dobro je što smo uspeli da se izdignemo iz čitave situacije i na kraju dođemo do pobede", kazao je ovaj 18-godišnji napadač.

Partizan će u četvrtak dočekati kijevski Dinamo u Ligi Evrope.

"Nema odmora, ni predaha. Kao i uvek, i tu ćemo ići na pobedu bez obzira na to ko je protivnik", istakao je Đorđe Jovanović.

Strelac na susretu sa Radom bio je i štoper Milan Mitrović, kome je to bio prvi gol za Partizan.

"Drago mi je što sam postigao gol i moj prvenac za Partizan. Bitno je da uđem što pre u ritam i nadam se da ću pružati još bolje partije i davati još golova. Nadam se da je ovo samo početak", rekao je Mitrović.

On je naveo da njegova ekipa ne sme da dozvoli opuštanje kao na toj utakmici, ali da je važno da je pokazala karakter i pobedila.

Milan Mitrović je rekao da se odlično slaže sa Nemanjom Miletićem, sa kojim je činio štoperski par, a iskoristio je priliku da golmanu Vladimiru Stojkoviću poželi brz oporavak.

"Stojke je pravi vođa ekipe i naravno da nas je omela njegova povreda. Ali, mi smo tim, moramo da se pomažemo, a Stojketu želimo brz oporavak i povratak među stative", kazao je Mitrović.

Vladimir Stojković se povredio na zagrevanju i nije branio protiv Rada zbog problema sa zadnjom ložom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво