Sevilja, Napoli, Olimpijakos i Maribor u Ligi šampiona!

Olimpijakos pobedio Rijeku i na Kantridi (0:1), Maribor istim rezultatom na Ljudskom vrtu savladao izraelski Hapol Ber Ševu, Napoli je bio ubedljiv protiv Nice, dok je jedini remi pretposlednjeg dana plej-ofa za Ligu šampiona viđen u Andaluziji, gde su Sevilja i Istanbul Bašakšehir odigrali 2:2.

22.38 – Gotovi su prvi dvomeči baraža za Ligu šampiona, u koju su se plasirali Olimpijakos, MariborSevilja, Napoli i Seltik.

22.30 - Napoli je duplirao prednost u Nici, a u Sevilji je 2:2. 

21.55 - Početkom drugog poluvrmena Sevilja dolazi do izjednačenja (Eskudero), a Napoli do vođstva u Nici (Kaljehon). 

21.33 - Poluvremena na četiri susreta: Maribor - Hapoel Ber Ševa 1:0, Rijeka - Olimpijakos 0:1, Napoli - Nica 0:0, Sevilja - Bašakšehir 0:1.

21.11 - Olimpijakos je poveo u Rijeci u 25. minutu golom Marka Marina.

21.00 - Prvi gol večeras pao je u Mariboru, gde je Viler doveo domaći tim u vođstvo od 1:0 protiv Hapoel Ber Ševe. Nešto kasnije Bašakšehir preko Elije dolazi u prednost u Sevilji.

20.45 - Počeli su mečevi u Nici, Rijeci, Mariboru i Sevilji... 

19.50 – Kraj meča u Kazahstanu, gde je domaći tim savladao škotskog prvaka sa, naravno nedovoljnih, 4:3. Pogledajte sve golove ovde.

18.20 – Poluvreme, Astana – Seltik 1:1. 

17.30 – Počeo je prvi današnji duel, Astana igra protiv Seltika.

Sevilja je iz Istanbula donela rezultat od 2:1, pa će turski Bašakšehir pokušati da napravi malo čudo i eliminiše iskusnu špansku ekipu iz elite.

Nica dočekuje ekipu Napolija sa deficitom od dva gola (0:2), a u francuskom timu trebalo bi da se pojavi Mario Baloteli, koji je početak sezone propustio zbog povrede.

Italijani imaju lepu zalihu, ali francuski klupski fudbal je u ekspanziji, pa bi trebalo očekivati uzbudljiv meč.

Bivša SFRJ u plej-ofu ima dva predstavnika i oba pred revanš mečeve imaju aktivne rezultate.

Maribor je izgubio prvi meč u Izraelu sa 2:1, ali ima priliku protiv Hapoel Ber ševe da napravi veliki podvig i plasira se u elitu.

U sličnoj situaciji je i šampion Hrvatske, ekipa Rijeke, koja je u Pireju doživela poraz u poslednjim trenucima meča (2:1), ali na svom terenu imaju šansu da eliminišu ekipu koja je stala na put Partizanu.

Današnji mečevi plej-ofa:

Astana – Seltik 4:3

Maribor – Hapoel Ber ševa

Rijeka – Olimpijakos

Napoli – Nica

Sevilja – Bašakšehir (svi od 20.45) 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи