Севиља преживела Башакшехир, Наполи лепршав на Азурној обали

Наполи је вечерас са 2:0 победио Ницу у гостима и тако укупним резултатом 4:0 изборио пласман у Лигу шампиона. Севиља је на свом стадиону играла нерешено 2:2 са са истанбулским Башакшехиром, али је шпански тим до пласмана дошао захваљући тријумфу 2:1 од пре шест дана у Турској.

Головима Хосеа Каљехона у 48. и Лоренца Инсињеа у 89. минуту казнена експедиција тренера Сарија оверила је пролаз у елитно фудбалско такмичење Старог континента.

Исти резултат био је и пре шест дана на Сан Паолу.

Далеко неизвесније било је у Севиљи, где је истоимени домаћин рано примио гол (Елија), али је потом успео да преокрене резултат преко Ескудера и Бен Једера.

Међутим, турски тим се није предавао, преко Виска дошао до изједначења у 83. минуту, али њихови напади у финишу меча нису уродили плодом, па је шпански тим трећу годину заредом успео да се нађе у Лиги шампиона. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара