Partizan dve utakmice bez publike, Vazura najavio žalbu

Evropska fudbalska unija kaznila je Partizan sa dva evropska meča bez prisustva publike, zbog ispada navijača na utakmicama u Beogradu protiv Budućnosti i Olimpijakosa u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Pored toga crno-beli će morati da plate i 130.000 evra, a generalni direktor kluba Miloš Vazura u izjavi Tanjugu najavio je podnošenje žalbe na kazne.

"Imamo pravo na žalbu i uložićemo je, jer smatramo da smo prestrogo kažnjeni. Verujem da će biti ublažena", rekao je Vazura Tanjugu.

Kako trenutno stvari stoje, Partizan će bez podrške publike dočekati mađarski Videoton u Humskoj u prvoj utakmici plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope 17. avgusta, kao i jedan evropski meč posle toga.

Prvak Srbije je kažnjen jer su njegovi navijači protiv Budućnosti širili nacionalističke poruke i vređali goste, ali i zbog bacanja petardi i plastičnih flašica protiv Olimpijakosa.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво