Ranijeri: Moj san je završen

Italijanski stručnjak Klaudio Ranijeri, bivši trener Lestera, obratio se medijima prvi put nakon otkaza od engleskog šampiona. Izjavio je da je razočaran i da je njegov san, koji je ostvario sa Lesterom, završen.

Ranijeri je vodio Lester do titule, iako su na startu Premijer lige šanse da tako nešto uradi bile 5000 prema 1. 

Ove sezone, Lester se na 13 mečeva do kraja lige nalazi samo poen iznad zone ispadanja. 

"Nakon euforije iz prošle sezone i osvajanja Premijer lige, sve što sam sanjao jeste da ostanem u Lesteru. Nažalost, to se nije desilo", rekao je Ranijeri. 

"Ceo put i avantura su bili fantastični i taj osećaj će biti u meni zauvek. Iz sveg srca sam zahvalan svima u klubu, svima koji su učestvovali u našem uspehu, ali posebno navijačima. Prihvatili ste me i zavoleli od prvog dana, baš zato volim i ja vas. Niko ne može da nam oduzme ono što smo zajedno ostvarili. Nadam se da kao i ja svaki dan razmišljate o tome i da ste srećni i nasmejani zbog toga. Proveli smo prelepo vreme, sa puno sreće i uspeha, i bilo je pravo zadovoljstvo i čast biti šampion sa vama", izjavio je Ranijeri u oproštaju od Lestera.   

U toku dana, Ranijeru su poruku podrške poslali treneri Žoze Morinjo i Jirgen Klop.  

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво