Читај ми!

Barselona hoće Ivanovića, njemu se ostaje u Čelsiju

Fudbaler Čelsija Branislav Ivanović nema nameru da napusti londonski tim i pored interesovanja Barselone da ga angažuje u januaru. Ivanović, uprkos maloj minutaži u poslednje vreme, želi da produži ugovor sa "plavcima" koji ističe na kraju sezone.

Barselona je u potrazi za iskusnim desnim bekom, a interesantno je da se za sada spominju jedino Ivanović i hrvatski fudbaler Darijo Srna, piše britanski San.

Kapiten reprezentacije Srbije je na meti i londonskih timova Vest hema, Kristal palasa i Votforda, ali bi radije da ostane na "Stamford bridžu".

Ivanović je kod menadžera Antonija Kontea u poslednja dva meseca izgubio mesto u najboljih 11 u novoj formaciji 3-4-3, što se poklopilo sa odličnim rezultatima Čelsija.

On je član londonskog tima od 2008. godine, kada je došao iz moskovske Lokomotive za 9,8 miliona funti.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво