Ponovo redovi na najvećem srpskom stadionu, počela prodaja karata za Ludogorec

Navijači Crvene zvezde napravili su veliki red ispred blagajne na stadionu "Rajko Mitić", pošto je velika potražnja karata za revanš meč protiv Ludogoreca u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Evropska groznica ponovo trese Zvezdaše! Pristalice crveno-belih formirale su kolonu već prvog sata od početka prodaje karata i nema sumnje da će Bugare dočekati dobro ispunjen stadion i usijana atmosfera.

Cene ulaznica za sever i jug su 800, istok 1.200, dok je zapad 1.500 dinara. Iz najtrofejnijeg srpskog kluba naglašavaju da neće biti nikakvih besplatnih ulaznica.

Revanš utakmica između Crvene zvezde i Ludogoreca igra se u utorak od 20.30 sati.

Prvi meč u Razgradu završen je rezultatom 2:2.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи