Dani Alves je igrač Juventusa!

Sada više dileme nema - Dani Alves je novi fudbaler Juventusa. Brazilac je sa klubom iz Torina potpisao ugovor na 2+1 godinu.

Sjajni bek je u Italiju stigao u nedelju, u ponedeljak obavio lekarske preglede i dogovorio sve detalje ugovora, da bi u utorak zadužio crno-beli dres sa brojem 23.

Alves (33) je u Barseloni proveo prethodinih osam sezona, i za to vreme odigrao 247 ligaških mečeva, osvojio preko 20 trofeja, od toga tri Lige šampiona. Prethodno je nastupao i za Sevilju.

Stara torinska dama je već dovela jedno pojačanje pre Alvesa - Miralema Pjanića iz Rome.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво