Posebne mere za Mihajlovića

Trener fudbalskog kluba Fiorentina Siniša Mihajlović i njegov tim koji sutra igra protiv Sampdorije u Đenovi, imaće posebne mere obezbeđenja, odlučila je policija tog grada na vanrednom sastanku.

Uprava Fiorentine obavestila je policiju Đenove da u tom timu ima više srpskih igrača, pored trenera Mihajlovića, koji je u utorak prisustvovao utakmici Srbija-Italija na stadionu "Luiđi Feraris".

Zbog toga je, dodaje se, određena posebna mera bezbednosti i na terenu: iza klupe Fiorentine biće raspoređen "živi štit" koji će činiti uglavnom službenici stadiona.

Prema navodima policije, "ultra" navijači Đenove ipak nemaju nameru da se svete za događaje od utorka.

Uoči meča Fiorentina-Sampdorija, Mihajlović je izjavio da je "razočaran" zbog nereda koje su u Đenovi izazvali srpski navijači, a koji nemaju nikakve veze s fudbalom.

"Moja osećanja idu od gorčine do razočaranosti. Otišao sam u Đenovu s željom da gledam svoju reprezentaciju kako igra, a video sam nasilje i mnogo straha. To su stvari koje nemaju veze s fudbalom i zbog nekoliko pseudo navijača moja reprezentacija nije mogla da igra", rekao je on.

Mihajlović je rekao i da, ukoliko mu navijači budu zviždali, to neće biti zbog incidenata u Đenovi, već zbog "straha od protivnika". "Ako mi budu zviždali, to me neće zanimati... (Adem) Ljajić neće trpeti zbog eventualnih zvižduka. Ko dolazi s tih prostora (Balkan) kao ja, može da se plaši bombi, a ne zvižduka", kazao je Mihajlović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво