Hrabro na Pjunik

Aleksandar Stanojević, trener Partizana, najavio ofanzivnu igru protiv jermenskog Pjunika. "Crno-beli" će u novu sezonu ući u novoj opremi. Radosav Petrović igra protiv Jermena, Lazevski ima prednost u odnosu na Kizita. Meč se igra na stadionu Partizana u sredu od 20:45 časova.

U prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona Partizan u sredu dočekuje šampiona Jermenije Pjunik, a šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević kaže da će njegovi fudbaleri igrati punom snagom i pokazati želju da već posle prvih 90 minuta obezbede prolaz u narednu rundu. 

On je rekao da je siguran da će Pjunik protiv Partizana igrati u izmenjenom sastavu i da će njegov kolega u tim uvesti dvojicu novih igrača koje je klub nedavno angažovao.

"Sa svim problemima koje je Pjunik imao, siguran sam da će dvojica novih igrača nastupiti u Beogradu. Nama je dobro poznat model igre Pjunika i to neće promeniti našu igru", rekao je Stanojević.

Mladi trener Partizana je ponovio da će u ekipi biti i reprezentativac Radoslav Petrović, koji nije prošao cele pripreme sa Partizanom, ali je svojim odnosom na treningu pokazao da je potpuno spreman.

Takva situacija, međutim, nije sa levim bekom Kizitom, koji je nedavno došao iz Vojvodine, jer u proteklih pola godine nije odigrao nijednu takmičarsku utakmicu.

"Sa Kizitom se ne bih u ovom trenutku kockao, jer je Lazevski u pripremnom periodu sasvim dobro odigrao. Nadam se da će Partizan dobro funkcionisati na toj utakmici", rekao je Stanojević.

Trener Partizana kaže da crno-beli nisu odigrali nijednu premijernu utakmicu u Beogradu da bi trošili energiju ni igračima, ni navijačima.

Utakmica između Partizana i Pjunika igra se u sredu od 20,45 časova na stadionu Partizana.

broj komentara 0 pošalji komentar