Mitrović: Bez straha na Mančester Siti

Fudbaler Njukasla Aleksandar Mitrović rekao je da njegova ekipa igra dobro protiv velikih klubova, pa samim tim nema straha pred utakmicu sa Mančester Sitijem.

Njukasl je loše započeo sezonu i trenutno zauzima 19. poziciju u šampionatu sa samo tri osvojena boda. Ipak, remi sa čelsijem u prošlom kolu daje "svrakama" za pravo da se nadaju dobrom rezultatu protiv Sitija.

"Mi se ne bojimo nikoga. Oni su tim koji možemo da savladamo, kao i svaki tim iz Premijer lige. Pokazali smo protiv čelsija da možemo da igramo dobar fudbal i da se borimo protiv velikih timova. Naravno, potrebno je da izbegnemo pad u igri koji smo imali u drugom poluvremenu protiv čelsija, ali igrači su bili umorni i to ćemo poboljšati ove nedelje", rekao je Mitrović novinarima uoči utakmice sa čelsijem.

Srpski napadač još čeka na prvi gol u Premijer ligi, pošto na pet utakmica nije uspeo da se upiše u listu strelaca.

Mančester Siti ugostiće Njukasl u subotu od 16 sati.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво