Читај ми!

Partizanovi rivali: Izjednačena grupa!

Treneri AZ Alkmara, Atletik Bilbaoa i Augzburga složili su se u oceni da je L grupa Lige Evrope, u kojoj će igrati fudbaleri Partizana, veoma kvalitetna i ujednačena.

Fudbaleri Partizana u grupnoj fazi Lige Evrope sastaće se Atletik Bilbaom, AZ Alkmarom i Augzburgom, odlučeno je žrebom u Monte Karlu.

"Najvažnije je da se nalazimo u grupnoj fazi Lige Evrope, ovo su lepi trenuci za klub. Biće sjajno igrati protiv Atletik Bilbaoa, koji ima veoma jak tim. Ništa slabiji nisu Partizan i Augzburg, biće teško, ali imamo šanse", rekao je trener AZ Alkmara Džon van der Brom za sajt Uefe.

Njegov kolega sa klupe Bilbaoa Ernesto Valverde ističe da je optimista u vezi sa plasmanom u narednu rundu evropskog takmičenja.

"Nalazimo se u veoma teškoj grupi, sa velikim imenima iz najjačih liga Evrope. Još uvek ne poznajemo dovoljno dobro rivale iz grupe, ali ubrzo ćemo saznati više o njima. Cilj nam je da se plasiramo dalje", izjavio je Valverde.

Zadovoljan žrebom bio je i trener nemačkog tima Tomas Vajncerl.

"Dobili smo tri veoma zanimljiva protivnika i biće uzbudljivo igrati protiv njih. Kao što smo napravili iznenađenje u Bundesligi, istom se nadamo i u Evropi. Želimo da osetimo novo iskustvo i takmičimo se u Ligi Evrope", zaključio je Vajncerl odmah posle žreba.

Takmičenje u Ligi Evrope počinje 17. septembra, a finale je zakazano za 18. maj na stadionu "Sent Jakob park" u Bazelu.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво