Читај ми!

Crno-beli stigli u Bukurešt

Fudbaleri Partizana doputovali su čarter letom u Bukurešt, glavni grad Rumunije, gde će u sredu odigrati prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Steaue.

U ekspediciji crno-belih nalazi se 19 fudbalera:

Golmani: Živković Živko, Kljajić;

Odbrana: Fabrisio, Petrović Nemanja, Vulićević, Ćirković, Balažic, Bogosavac;

Vezni red: Ilić, Trujić, Jevtović, Babović, Brašanac, Ninković, Živković Andrija, Lukić;

Napad: Božinov, Abubakar, Šaponjić.

Zvanični trening na prelepom Nacionalnom stadionu, na kome će, naravno, biti odigrana i utakmica, zakazan je za 21.30 po lokalnom vremenu (20.30 po srednjoevropskom).

Meč je će biti odigran u sredu, naravno u istom terminu. Direktan prenos susreta možete pratiti na RTS-u.

Utakmica će biti odigrana bez prisustva publike, pošto domaći klub odrađuje kaznu zbog nedoličnog ponašanja svojih navijača u Ligi Evrope, na prošlosezonskom meču sa kijevskim Dinamom.

„Steaua je ozbiljan protivnik i sve što dalje idemo u kvalifikacijama, biće sve ozbiljniji. Stručni štab nam je predočio sve njihove vrline i mane. Idemo tamo po dobar rezultat, ali kakav god bio rezultat, revanš u Beogradu mora da se igra", rekao je Vulićević novinarima na aerodromu „Nikola Tesla".

"Svi kažu da je njihov napad bolji nego odbrana. Za nas će biti puno posla, ali mi igramo dobro, u dobroj smo formi... Kao što su nama navijači vetar u leđa, tako su i njima. Nijedan igrač ne voli da igra u takvom ambijentu, ali nama je najvažnije da mi prođemo dalje", dodao je Vulićević.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво