Morinjo najbolji trener, Azar najbolji igrač

Nakon što je osvojio Premijer ligu, a da nijednom nije bio izabran za menadžera meseca, i to po drugi put u karijeri, Žoze Morinjo dobio je nagradu za trenera sezone u elitnoj engleskoj ligi. Najbolji igrač Premijer lige za ovu sezonu, očekivano, jeste Eden Azar.

Belgijskog fudbalera su pre mesec dana i njegove kolege proglasile za najboljeg igrača engleskog prvenstva, u kojem je ove sezone postigao 14 golova i zabeležio osam asistencija.

Azar je priznanje dobio ispred saigrača Seska Fabregasa, Nemanje Matića i Džona Terija, kao i Serhija Aguera iz Mančester Sitija i Aleksisa Sančeza iz Arsenala.

Morinjo je predvodio "plavce" do titule prvaka Engelske, njegove treće iz dva mandata u londonskom klubu, a pobedio je u konkurenciji Ronalda Kumana iz Sautemptona, Gerija Monka iz Svonsija i Arsena Vengera iz Arsenala.

Čelsi je postavio rekord po broju dana provedenih na čelu tabele, pošto su na samom vrhu bili još od 30. avgusta. Tačno 274 dana ostali klubovi su gledali Čelsiju u leđa.

Portugalski trener nije zaboravio ljude sa kojima radi svakodnevno, pa je nagradu primio zajedno sa članovima svog stručnog štaba.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво