Читај ми!

Ronaldo brani Ančelotija

Napadač Real Madrida Kristijano Ronaldo izjavio je povodom poraza od Atletika od 1:0 da je odgovornost na igračima, a ne na treneru Karlu Ančelotiju.

Najbolji igrač Reala Kristijano Ronaldo, stao je u odbranu trenera Ančelotija i svu krivicu za poraz od Atletika preuzeo na sebe i saigrače. 

"Činjenica je da Ančeloti odlično obavlja svoj posao, a na nama je da ostanemo ujedinjeni u istom cilju. Odgovornost za poraz je pre svega, na igračima", rekao je Ronaldo i dodao da se "ne može stalno igrati na visokom nivou".

On je naglasio da ima puno poverenje u italijanskog stručnjaka.

"Treba ostati sa Ančelotijem, jer je on veliki trener i velika ličnost", rekao je portugalac.

Kristijano je istakao da je Real "igrao loše" protiv Atletika i da je zato poražen.

"Igrali smo slabo, Atletiko je to iskoristio i dao gol. Ipak, nismo bili baš tako loši, treba promeniti neke stvari u igri, ali ne treba od jednog poraza praviti dramu", rekao je Ronaldo.

Atletiko je slavio protiv Reala golom Dijega Koste, prvi put posle 14 godina na Bernabeu.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво