Читај ми!

Vermezović bez briga

Posle remija u Novom Pazaru trener "crno-belih" Vladimir Vermezović rekao da ne brine za svoj status, jer, kako je istakao, on odlučuje o njemu. Šćepović i Mitrović imali verbalni sukob na treningu.

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je Crno-beli su u utakmici 25. kola Superlige Srbije igrali protiv Pazaraca nerešeno 0:0 i sada na čelu tabele imaju samo dva boda prednosti nad drugoplasiranom Crvenom zvezdom.

Na pitanje novinara posle meča da li strahuje za svoj status u klubu, pošto je Partizan prokockao ogromnih 11 bodova viška i doveo u pitanje odbranu titule, Vermezović je odgovorio odrečno.

"Ne brinem, jer ja odlučujem o njemu. I dalje imamo dva boda više, idemo dalje", rekao je Vermezović.

Meč u Novom Pazaru dva puta je prekidan zbog nesportskog ponašanja domaćih navijača, koji su tvrdim predmnetom pogodili pomoćnog sudiju i u jednom trenutku napali pristalice crno-belih. Veći izgredi sprečeni su zahvaljujući energičnoj intervenciji policije.

"Nisam imao baš mnogo vremena da sagledam ambijent u Novom Pazaru, jer sam gledao da izvučem živu glavu. Bio sam polivan vodom, vređan i pljuvan. Razumem da je to sve deo predstave, ali smatram da je sve bilo malo preterano i mi danas nismo bili zaštićeni na radnom mestu", rekao je Vermezović.

Trener Partizana potvrdio je da su dvojica prvotimaca, Marko Šćepović i Aleksandar Mitrović, imali verbalni sukob na treningu.

"Bio je to uobičajen sukob, uz psovke. Međutim, to nije razlog što Šćepović danas nije bio sa nama. Kod Marka sam tokom protekle nedelje video da nije psihički spreman za ovu utakmicu i zato nije igrao", kazao je Vermezović.

Partizan u 26. kolu nacionalnog prvenstva sledeće nedelje dočekuje niški Radnički, dok Crvena zvezda gostuje u Jagodini.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво