Читај ми!

Verujemo u sebe i svoj kvalitet

Reprezentativci Srbije veruju u svoje kvalitete, pred mečeve protiv Belgije i Makedonije. "Belgija je po mnogima favorit, ali u petak ne zavisi mnogo toga od njih", već od nas i naše igre, izjavio Filip Đuričić.

Reprezentativci Srbije Filip Đuričić, Dušan Tadić i Matija Nastasić rekli su danas da su samouvereni pred mečeve sa Belgijom i Makedonijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

"Očekuju nas jako bitne i teške utakmice, ali verujemo u naše kvalitete. Nadamo se da ćemo pružiti maksimum i ostvariti pozitivne rezultate", rekao je Tadić novinarima u beogradskom hotelu Hajat, gde je Fudbalski savez Srbije potpisao novi četvorogodišnjoj ugovor o saradnji sa Apatinskom pivarom.

Reprezentacija Srbije igraće u petak u Beogradu protiv Belgije, a četiri dana kasnije u Skoplju protiv Makedonije u utakmicama Grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

Posle dva kola na tabeli vode Srbija, Belgija i Hrvatska sa po četiri boda.

Fudbaler holandskog Herenvena Filip Đuričić istakao je da nije bitno ko će igrati u petak za Belgiju, iako je nekoliko standardnih prvotimaca te selekcije povređeno.

"Svima je jasno da igramo protiv dobre ekipe. Belgija je po mnogima favorit, ali u petak ne zavisi mnogo toga od njih, već od nas i naše igre", kazao je Đuričić.

Sva trojica fudbalera ocenili su da se selektor Siniša Mihajlović odlučio na "hrabar potez" kada je u ovom kvalifikacionom ciklusu ukazao šansu velikom broju mladih igrača.

"Selektor od početka hoće da ugradi pobednički mentalitet u nas i to dobro napreduje", rekao je Tadić.

Odbrambeni igrač Mančester sitija Matija Nastasić dodao je da se nada da će reprezentacija Srbije u duelu sa Belgijom pokazati koliko vredi.

"Verujemo u sebe i svoj kvalitet", istakao je on.

Srbija je u prvom kolu igrala nerešeno bez golova sa Škotskom u Glazgovu, a potom je u Novom Sadu pobedila Vels sa 6:1.

Belgija je takođe pobedila Vels, sa 2:0 u gostima, a kao domaćin je igrala nerešeno 1:1 sa Hrvatskom.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво