Читај ми!

Idemo u treće kolo

Marko Vešović ne dovodi u pitanje prolaz Crvene zvezde u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evropa, iako je protivnik u drugom kolu Naftan za ekipa poštovanje. Vešović je ocenio da se Belorusi odlično snalaze posle prekida i da imaju skok igru.

Fudbaler Crvene zvezde Marko Vešović rekao je danas da prolaz njegove ekipe u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evropa ne sme da dođe u pitanje, iako je njihov protivnik u drugom kolu Naftan za poštovanje.

 

"Upoznali smo se sa Naftanom gledajući snimke. Mogu da kažem da su za poštovanje, ali da smo mi kvalitetniji. Prolaz u sledeće kolo kvalifikacija nikako ne sme da dođe u pitanje. Bitno nam je da pobeđujemo na startu sezone jer će nam na taj nači dodatno porasti samopouzdanje", rekao je Vešović. Vešović je kazao da se fudbaleri Naftana odlično snalaze posle prekida i da imaju odličnu skok igru.

"Dobro se snalaze u prekidima i zato treba posebnu pažnju da obratimo na skok igru. Ne smemo da dozvolimo da bespotrebno pravimo faulove u opasnoj zoni, odakle bi njihovi skakači mogli da nas ugroze. Uočili smo da brzina može da bude jedna od naših najvećih prednosti", kazao je on. Vešović je istakao da će njegova ekipa od samog starta utakmice biti agresivna.

 

"Olakšavajuća okolnost je što će dvojica igrača beloruskog tima propustiti dvomeč zbog obaveza u olimpijskoj reprezentaciji Belorusije. Pokušaćemo da budemo agresivni od samog starta i ako takav pristup zadržimo do kraja susreta verujem da ćemo se sa prednošću vratiti u Beograd", istakao je Vešović.

Crvena zvezda gostuje Naftanu u Belorusiji u četvrtak u 18.00 u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво