20. međunarodni memorijal RTS "Igrajmo za 16"

Memorijalni turnir RTS „Igrajmo za šesnaest“ počinje i zvanično za ekipe po pozivu u subotu 9. marta. Mali fudbal igraće se tokom vikenda u tri sale u Beogradu, Nišu i Kragujevcu , a u nedelju 10. marta u Zavodu za sport i medicinu sporta počinje takmičenje u basketu „tri na tri“.

Predstavnici grupa „Čuvari Srbije", „Mediji", „Partneri" i „Prijatelji" igraju u Posko areni, dok će se grupa „Veterani" predstaviti u SC Šumice. Ekipe iz RTS-a nastavljaju svoje takmičenje u Zavodu za sport i medicinu sporta.

U grupi „Gradovi" mali fudbal u znak sećanja na šesnest poginulih radnika ovog vikenda igraće se u Nišu i Kragujevcu.

Raspored takmičenja po grupama možete pogledati ovde.

Grupa Čuvari Srbije

Grupa Naši

Grupa Partneri

Grupa Mediji

Grupa Veterani

Grupa Žene

Grupa Prijatelji

Grupa Gradovi

 

Peta godina basketa „3 na 3"

U Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku u nedelju 10. marta u 12 časova počinje peti po redu turnir u basketu „3 na 3" Memorijalnog turnira "Igrajmo za 16".

Ne tako davno, grupa zaljubljenika u igru pod obručima zaposlenih u RTS-u uvrstila je ovaj sport u takmičenja memorijala, želeći da na najbolji mogući način a to je baveći se sportom, sačuva od zaborava uspomenu na 16 tragično izgubljenih života, kao i svih žrtava u NATO bombardovanju.

Dvanaest timova, 60 zaposlenih RTS-a i prvi put od ove godine dve ekipe po pozivu, DVD Vračar i BIA, takmičiće se tokom četiri vikenda-nedeljom u Zavodu za sport na Košutnjaku.

broj komentara 0 pošalji komentar