Veber i sledeće sezone u Red Bulu

Formula 1 tim Red Bul Rejsing objavio je da je produžio ugovor sa Markom Veberom pa će Australijanac naredne sezone voziti treću godinu zaredom u istoj ekipi.

Veber, koji je trenutno osmi u šampionatu pred Veliku nagradu Velike Britanije, stigao je u "cirkus" 2002. godine kao vozač Minardija. Naredne sezone postao je vozač Jaguara a od 2005. vozio je za BMV Vilijams.
Do sada je vozio na 112 trka I imao dva podijuma u karijeri. Obe strane se raduju nastavku saradnje.
"Veoma sam srećan da sam potpisao ugovor sa Red Bulom na još jednu godinu. Već posle nekoliko meseci sa ekipom počeo sam istinski da uživam u poslu sa njima. Ove sezone pouzdanost automobila je povećana čime su u naše performanse postale bolje, izjavio je Veber.

Dan ranije Dejvid Kultard, klupski drug Marka Vebera, najavio je da se na kraju sezone povlači ali će ostati u ekipi kao stručni konsultat.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво