Borković želi do nove senzacije

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković ovog vikenda završava sezonu u Evropskom TCR šampionatu trkama u Barseloni na stazi Katalunja.

Borković je trenutno treći u generalnom plasmanu sa 30 bodova manje od lidera Askone iz Španije i 11 bodova manje od drugoplasiranog Francuza Vernea.

Dušan Borković i dalje ima šansu da dodje do svoje treće titule prvaka starog kontinenta, ali pred njim je veliki izazov, s obzirom na to da će Askona voziti pred svojim navijačima, na stazi koju odlično poznaje. 

Prema rečima našeg asa, osvojiti šampionsku titulu u ovim okolnostima biće veoma teško, ali on se ne predaje i smatra da je sam dolazak do jedne od tri prvoplasirane pozicije na kraju sezone samo po sebi neverovatan uspeh. 

Prva trka na stazi Katalunja u Barseloni voziće se u subotu od 17 časova i 20 minuta, dok će se poslednja trka ove sezone voziti u nedelju od 15 časova i 45 minuta. Obe trke prenosićemo direktno na Drugom programu RTS-a. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво