Botas najbrži na prvom treningu u Meksiku

Vozač Mercedesa Valteri Botas ostvario je najbrže vreme na prvom treningu uoči trke Formule 1 za Veliku nagradu Meksika.

Botas je ostvario vreme od 1:17,824 i bio je za 0,466 sekundi brži od klupskog kolege Luisa Hamiltona.

Treće i četvrto mesto zauzeli su vozači Red Bula Maks Verstapen (0,571) i Danijel Rikardo (0,597), a sledili su ih vozači Ferarija Sebastijan Fetel (0,762) i Kimi Raikonen (1,184).

Hamilton bi u trci u nedelju mogao da osvoji četvrtu šampionsku titulu ako se plasira među prvih pet, bez obzira na Fetelov rezultat. U generalnom plasmanu Hamilton ima 66 bodova više od Fetela.

Kvalifikacije su na programu u subotu od 20 časova, a trka se vozi u nedelju u isto vreme.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво