Читај ми!

Rikardo: Možemo da se borimo za Mercedesom za titulu

Vozač Red Bula Danijel Rikardo rekao je da njegova ekipa ove sezone može da se bori sa Mercedesom i Luisom Hamiltonom za šampionsku titulu u Formuli 1. Posle teške 2015. godine, Red Bul je prošle godine bio drugi najbolji tim u Formuli 1, iza šampiona Mercedesa.

Takođe, Red Bul je jedina ekipa, osim Mercedesa, koja je prošle sezone pobeđivala u šampionatu (Španija i Malezija).

"Mislim da možemo da se borimo sa njima, da. Ako napredujemo kao što smo prošle sezone, mislim da Hamilton ništa neće dobiti lako", rekao je Rikardo, preneo je Skaj Sports.

Aktuelni šampion Niko Rozberg završio je karijeru posle osvajanja titule, a Rikardo, koji je sa njim prošle sezone putovao na trke, rekao je da razume odluku nemačkog vozača.

"Prvo sam se iznenadio, ali kada sam razmislio i stavio se u njegovu poziciju, bolje sam razumeo tu odluku. On ima porodicu, dugo je u sportu i pre nego što je počeo da se takmiči. Imao je dugu karijeru. Umoriš se od svih putovanja i obaveza, a on je ostvario šta je želeo, pa je vreme da se odmori. Sve shvatam", naveo je Rikardo.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво