Читај ми!

Šumaher se budi iz kome?!

Menadžer Mihaela Šumahera Sabina Kem saopštila je da slavni nemački vozač "pokazuje znake buđenja i trenutke svesnosti". Ona je dodala da porodica ne želi da se otkrivaju drugi detalji, ali svi su "optimisti".

Menadžer Mihale Šumahera Sabina Kem potvrdila je da nekadašnja zvezda Formule 1 "pokazuje znake buđenja i trenutke svesnosti". Sve ovo se dešava tri meseca nakon povrede glave u skijaškoj nesreći, koje je proveo u indukovanoj komi.

Sabina Kem je rekla u izjavi da Mihael napreduje na svom putu ka oporavku. Dodala je i da su svi "i dalje optimisti".

Kemova je dodala i da članovi Šumaherove porodice ne planiraju da otkrivaju ostale detalje.

"Želeli smo da se zahvalimo svima na porukama podrške. U isto vreme, molimo vas da razumete da ne planiramo da objavimo više detalja. To je neophodno da bi se zaštitila privatnost Mihaela i njegove porodice, kao i da bi se omogućilo lekarskom timu da mirno radi", ističe se u saopštenju.

Četrdesetpetogodišnji Šumaher je pao na skijanju u Francuskoj - desnom stranom glave je udario o kamen, a tom prilikom mu je kaciga naprsla. Šumaherovo stanje se stabilizovalo posle veštački izazvane kome. Krajem januara su lekari, da bi ga probudili iz kome, počeli da mu postepeno smanjuju dozu sedativa.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво