Peruničić: Pokazali smo srce i karakter...

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić, uprkos porazu od Hrvatske na oproštaju od EP, bio je zadovoljan jer smatra da je ekipa pokazala srce i karakter.Rukometna selekcija Srbije prvenstvo je završila sa tri poraza.

Rukometaši Srbije poraženi su u poslednjem meču grupne faze EP u Gracu od selekcije Hrvatske sa 24:21, a selektor je posle meča čestitao suparnicima na odličnoj igri.

"Čestitike Červaru, njegovom timu i stručnom štabu. Jako je teško 60 minuta igrati protiv ekipe koja je ovog kvaliteta i koja ide na medalju. Ako se previše trošite, pogotovo u odbrani da biste stvorili šansu, a onda dopustite previše izgubljenih lopti, protiv jednog takvog igrača kao što je Duvnjak koji ih je uvlačio konstanto u sredinu, onda ne možete pobediti na kraju", rekao je Peruničić, a preneo sinoć sajt RSS.

On je objasnio da je zato menjao leve bekove, ali da su svi pravili istu grešku - presečen pas protiv jedne ovakve ekipe.

"To ne sme da se dešava. Mislim da smo pokazali srce, karakter. Danas smo pre svega igrali zbog nas. Ovo nije prvi put da na strani pokazujemo i srce i veliku borbu. Ova ekipa nije sigurno kućna varijanta. Gde god ode, želi da igra i da se nadmeće puna srca. Ponosan sam na njih. Znam da im je teško i ovakva situacija uz veliku želju nije dovoljna da se ode dalje. Drago mi je da smo protiv ovakvog protivnika prikazali najbolju utakmicu", poručio je Peruničić.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво