Obradović posle poraza: Nismo se adaptirali na nivo suđenja

Rukometašice Srbije poražene su u Nantu od Crne Gore i ostale bez šanse za polufinale Evropskog prvenstva u Francuskoj. Selektor Ljubomir Obradović ocenio je da se Srbija nije adaptirala na nivo suđenja u ovoj utakmici. Poslednji meč na prvenstvu naše rukometašice igraju u sredu protiv domaćina Francuske od 21 sat.

Srpkinje su doživele drugi poraz iz isto toliko mečeva u drugoj fazi, pre svega zbog brojnih grešaka u napadu, i više nemaju priliku da dođu do medalje.

Čak ni 12 golova najboljeg strelca turnira Katarine Krpež Šlezak nisu pomogli Srbiji da izbegne poraz, dok su kod Crne Gore, koja ima šansu za polufinale, po šest dale Milena Raičević, Majda Mehmedović i Đurđina Jauković.

"Bio je ovo odlučujući meč za obe selekcije. Imali smo jasnu situaciju da sa dve pobede idemo u polufinale. Sada je Crna Gora u borbi za peto mesto i ima bolje šanse za plasman u Tokio. Srbija se nije adaptirala na nivo suđenja u ovoj utakmici. Ostaje nam utakmica sa Francuskom. Biće privilegija igrati protiv šampiona sveta u punoj dvorani. Daćemo svoj maksimum i uraditi sve da se kući vratimo radosni", rekao je selektor reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović.

Rukometašica Slađana Pop Lazić složila se sa konstatacijom selektora u vezi suđenja.

"Dale smo svoj maksimum, borile se 60 minuta. Složila bih se sa selektorom da se nismo prilagodile. Do sutra da smo igrale, ne bismo pobedile", zaključila je ona.

Srpske rukometašice poslednji meč igraju u sredu protiv domaćina Francuske od 21 sat.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво