EHF diskvalifikovala srpske rukometašice

Evropska rukometna federacija (EHF) diskvalifikovala je srpske juniorke, pošto je Vlada Srbije odlučila da se na kvalifikacionom turniru u Kovilovu ne odigra meč između Srbije i Kosova.

Utakmica kvalifikacionog turnira juniorki između Srbije i Kosova otkazana je odlukom ministra unutrašnjih poslova, a EHF je odlučio posle toga da srpsku selekciju diskvalifikuje iz daljeg takmičenja.

Ostali mečevi na turniru, navodi EHF, trebalo bi da se odigraju bez promena. Na turniru, osim Srbije i Kosova, učestvuju nacionalne selekcije Slovačke i Norveške.

Kvalifikacioni turnir juniorki trebalo je da se igra u Kragujevcu, ali je premešten u Kovilovo iz bezbednosnih razloga.

EHF je odlučio da se utakmica igra "iza zatvorenih vrata", ali je Ministarstvo unutrašnjih poslova donelo odluku da se meč između Srbije i Kosova ne igra.

Evropska kuća rukometa saopštila je da je u stalnom kontaktu sa svojim predstavnicima u Srbiji, kao i sa čelnicima Rukometnog saveza Srbije.

Број коментара 26

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво