Dabetićeva i Majdov najbolji Zvezdini sportisti za 2017. godinu

Svetska i evropska šampionka u kik-boksu Diana Dabetić i prvak planete u džudou Nemanja Majdov proglašeni su za najbolje sportiste Sportskog društva Crvena zvezda u 2017. godini.

Oni su priznanja primili na tradicionalnoj 53. svečanosti proglašenja najboljih u SD Crvena zvezda, koje u nedelju slavi 73. rođendan.

"Velika mi je čast što sam dobio nagradu koja je san svakog sportiste i zvezdaša. Ispunio sam veliku želju, a verujem da ću ponovo dobiti priznanje posle uspeha na Olimpijskim igrama u Tokiju", rekao je Majdov na tradicionalnoj svečanosti u Medija centru stadiona Rajko Mitić povodom 73. rođendana crveno-bele porodice.

On se zahvalio klubu, trenerima i predsedniku Upravnog odbora Crvene zvezde Ivanu Todorovu, inače bivšem uspešnom džudisti.

"Todorov me je doveo u Zvezdu i pokazao put do svetske titule", precizirao je Majdov.
Zadovoljstvo zbog dobijanja priznanja izrazila je i Diana Dabetić.

"Neverovatan je osećaj i čast stati u red sa takvim velikanima i imenima koja su proglašena za najbolje u Zvezdi. Sada imam dodatni motiv da opravdam poverenje. Sledeći cilj mi je da ove godine opet budem prvak Evrope", samouverena je Dabović.

Nagradu za trenera dobio je Nenad Peruničić iz rukometnog kluba, sa kojim je osvojio Kup Srbije, dok je najbolji klub iz crveno-bele porodice košarkaški nakon titula ABA lige i Superlige Srbije.

Trener fudbalera Vladan Milojević dobitnik je priznanja "Crveno-belo srce", a specijalne nagrade pripale su ženskom košarkaškom klubu, ženskom vaterpolo i fudbalskom klubu.

Priznanja za životno delo otišla su u ruke generalnog direktora odbojkaškog kluba Ani Avramović i legendarnom fudbaleru Vladimiru Petroviću Pižonu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво